Lajmet

Kurti luan pak me fjalët: Duket që pranvera si mot ju vonua asaj politike, erdhi në muajin prill

Kurti thotë se kanë kaluar mirë bashkë me Ritën, Vjosën, Prindonin dhe vajzat Andën, Duan e Lean.

Përmes kësaj fotografie, Kurti ka përcjellë edhe një mesazh politik, duke thënë se “pranvera politike” erdhi më herët se pranvera si stinë.

“Duket që pranvera si mot ju vonua asaj politike: erdhi në muajin prill. Bashkë me Andën e Duan, Vjosën e Prindonin, Lea, Rita dhe unë ia kaluam bukur në parkun Gërmia”, ka shkruar Kurti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Albin Kurti (@albinkurti_)

Lajmet të tjera

Back to top button