Sport

Ismet Krasniqi tashmë edhe zyrtarisht merr detyrën e presidentit të Komitetit Olimpik të Kosovës

Komitetit Olimpik i Kosovës nga sot edhe zyrtarisht është bërë me president të ri, shkruan Gazeta Gazeta Press. Ismet Krasniqi ka pranuar detyrën nga tashmë ish-kryetari, Besim Hasani. Hasani, që ka drejtuar KOK-un prej vitit 1996, e ka uruar presidentin e ri Krasniqi për marrjen e detyrës, duke i uruar suksese në mandatin e ardhshëm katër-vjeçar. “Ju dëshiroj punë të mbarë dhe suksese.

Source

Lajmet të tjera

Back to top button