EKONOMI

Sa dhe si po zbatohet Ligji për rimëkëmbje ekonomike?

“Tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti Pensional ka gjetur më së shumti zbatim”

Sa dhe si po zbatohet Ligji për rimëkëmbje ekonomike? Instituti për Politika Zhvillimore vlerësoi se tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti Pensional ka gjetur më së shumti zbatim, por vuri në dukje se kishte ngecje në zbatimin e Fondit Kosovar për Garantim të kredive dhe dispozitat lidhur me taksën e energjisë së ripërtrishme./21Media

The post Sa dhe si po zbatohet Ligji për rimëkëmbje ekonomike? appeared first on GazetaPress.

Lajmet të tjera

Back to top button