Sport

Njoftim nga Policia: Nesër do të ketë bllokim të rrugëve përreth stadiumit “Fadil Vokrri”

Njoftim nga Policia: Nesër do të ketë bllokim të rrugëve përreth stadiumit “Fadil Vokrri” Drejtoria Rajonale e Policisë në Prishtinë ka bërë përgatitjet për të ofruar siguri për ndeshjen që nesër zhvillohet në stadiumin “Fadil Vokrri” në mes të Kosovës dhe Suedisë. Për të mundësuar një qarkullim në suaza të normales, policia do të veprojë në të gjitha rrugët të cilat lidhen me stadiumin “Fadil…

Source

Lajmet të tjera

Back to top button