Lajmet

Lekaj: Vetëvendosje po e mbyt demokracinë

Lekaj komentet i bëri në emisionin “DPT te Fidani” në T7.

“Nëse ne duam zhvillimin e demokracisë, edhe nëse i ki 100 për qind të votave duhet ta ftosh dikë…VV po sillet keq për ta mbytur demokracinë për të udhëhequr me tre pozitat”, tha Lekaj.

“Sikur VV t’i kishte fituar 2/3 e votat do të ishte krejt tjetër. Qytetari nuk ka menduar ashtu, sepse ka mund të Aleanca mos t’i ketë as 7 për qind”, shtoi ai.

“Mbështetjen e ka pasur 50 për qind për të formuar qeverinë…Qytetari nuk ia ka dhënë atë fuqi që t’i ketë 2/3 në parlament. VV dhe Vjosa Osmani nuk janë për demokraci por për t’i rezervuar të gjitha pozitat shtetërore për veti”, theksoi Lekaj.

 

Lajmet të tjera

Back to top button