Showbiz

Adelina e dërmuar nga humbja e babait

Këngëtarja e afirmuar e skenës sonë, Adelina Thaqi, deri vonë në publik është njohur e thirrur si “Çika e Cimës”.

Ajo, e kishte për krenari që të njihej kështu, pasi babai ishte e do të mbetet pika e saj e dobët.

Me ikjen e të atit nga kjo botë i mundur nga Covid 19-të, Adelina ka postuar disa foto dhe dedikime mjaft prekëse për babain.

The post Adelina e dërmuar nga humbja e babait appeared first on GazetaPress.

Lajmet të tjera

Back to top button