Lajmet

Haradinaj: Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël na kujtojnë se sa e madhe ishte sakrifica e këtij populli për liri

Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël na kujtojnë në çdo fundmars se sa e madhe ishte sakrifica e këtij populli për lirinë e Kosovës.
“Mbi treqind e pesëdhjetë motra e vëllezër tanë, mizorisht i ndanë nga ne, ata që nuk patën mëshirë për askënd, ata që tentuan zhbërjen e qenies shqiptare nga dheu”, ka shkruar ai.
Postimi i plotë:
Ata deshën ta zhbëjnë ekzistencën tonë, por ne qëndrojmë këtu!
Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël na kujtojnë në çdo fundmars se sa e madhe ishte sakrifica e këtij populli për lirinë e Kosovës.
Mbi treqind e pesëdhjetë motra e vëllezër tanë, mizorisht i ndanë nga ne, ata që nuk patën mëshirë për askënd, ata që tentuan zhbërjen e qenies shqiptare nga dheu.
Shpirti i tyre do të prehet në paqe, vetëm nëse ne e respektojmë dhe e mbrojmë këtë sakrificë, këtë dhembje të përbashkët, që është e gjallë gjithnjë, edhe pse kaluan vite e dekada.
RH. /Gazetapress.net/

Lajmet të tjera

Back to top button