Sport

Presidenti i ri i KOK-ut është axha i të ndjerit Albert Krasniqi

Ismet Krasniqi është zgjedhur sonte president i Komitetit Olimpik të Kosovës. Ai pas më shumë se dy dekadave e ka rrëzuar nga kjo pozitë Besim Hasanin. Por, a e dini se Ismet Krasniqi është xhaxhai i Albert Krasniqit biznesmenit i cili u vra në fund të janarit nga babai i tij Skënderi. Albert Krasniqi ndryshe ka qenë edhe bashkëshorti i ish-Minss Kosovës, Besa Gashi dhe menaxher i këngëtarëve të…

Source

Lajmet të tjera

Back to top button