Sport

Emërohen trajnerët e Kombëtares së femrave, Kombëtares U17 dhe U19 në futsall

25 mars, 2021 – Në kuadër të reformave dhe riorganizimit të ekipeve kombëtare, Federata e Futbollit e Kosovës ka emëruar stafin e trajnerëve në ekipin kombëtar A të femrave, në ekipin kombëtar U17 të meshkujve si dhe në ekipin kombëtar U19 në futsall. Kontratat me stafin e trajnerëve do të jenë 1+1, ku gjithçka rreth vazhdimit të punës së tyre do të varet nga paraqitjet dhe rezultatet e ekipeve…

Source

Lajmet të tjera

Back to top button