Lajmet

Konferenca e tretë për ecurinë e rastit kundër Gucatit e Haradinajt më 30 mars

Gjykatësi i procedurës paraprake Nicolas Guillou po ashtu ka kërkuar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar dhe po ashtu nga mbrojtja, që nëse duan, të bëjnë parashtresa me shkrim deri më 26 mars.

Kryetari i OVL-UÇK, Hysni Gucati dhe nënkryetari Haradinaj, ishin arrestuar në shtator të vitit të kaluar. Ata akuzohen për pengim të drejtësisë.

Lajmet të tjera

Back to top button