Showbiz

Murati e fton Sindin në Turqi: Hajde me mua, do largohemi

Murati dhe Sindi kanë debatuar me njëri-tjetrin në takimin e tyre në lidhje me situatat në program.

Teksa Sindi i përsërit shpesh se do që Murati të flirtojë me të më hapur ndërsa ai e fton që të udhëtojnë drejt Turqisë pasi do të largohet nga programi për 10 ditë.

Murati: Do të vish me mua në Turqi? Ta pres biletën dhe hajde.

Sindi: Po përse duhet të vij?

Murati: A do siguri?

Sindi: Ti do që të dal vetëm me ty.

Murati: Ti më the vetë që nuk do dalësh me çunat e tjerë?

Çfarë plani ke ti?

Sindi: Unë kisha në plan të dal vetëm me ty

The post Murati e fton Sindin në Turqi: Hajde me mua, do largohemi appeared first on GazetaPress.

Lajmet të tjera

Back to top button