Lajmet

Lushtaku flet për votën e Halitit pro Konjufcës

“E vlerësojmë mendimin ndryshe në PDK. Ai e ka të drejtën e votës dhe më e rëndësishmja është që PDK do ta mbikëqyr qeverinë në ardhje”, ka thënë Lushtaku.

Sipas Lushtakut është e pashpjegueshme thirrja kaq e shpejtë e partisë fituese për ta votuar qeverinë.

“Do të votojmë kundër. E vlerësojmë vendimin dhe votën e qytetarëve më 14 shkurt dhe do të qëndrojmë në kuvend dhe do të deklarohemi dhe do ta japim votën kundër”.

“Pozicioni ynë si PDK e kemi treguar edhe me ardhjen tonë me rastin e konstituimit të kuvendit. Jemi parti serioze dhe e duam institucionin. Do t’ia japim mundësinë kësaj qeverie që të tregojë punët e saj sepse gjatë kanë folur në opozitë”.

Lajmet të tjera

Back to top button