Lajmet

Kosnett takon Kurtin: SHBA mbetet e përkushtuar ta mbështesë qeverinë e re

Përmes një postimi në Twitter, Kosnett ka thënë se ky takim është zhvilluar në kuadër të serive të diskutimeve rreth prioriteteve të përbashkëta Kosovë-SHBA.

“Mëngjesin e sotëm takova Albin Kurtin dhe ekipen e tij. Ne mbesim të përkushtuar për ta ndihmuar qeverinë e re që të ketë sukses dhe të përparojë si një partner i barabartë në Evropë dhe me bashkësinë ndërkombëtare”, është shprehur Kosnett.

Lajmet të tjera

Back to top button