Sport

Një gjyqtar bullgar rrahet dhe ndiqet deri në largim nga stadiumi nga lojtarët dhe zyrtarët e klubit – shfaqen pamjet e pabesueshme

Një ndeshje në nivelin e katërt të futbollit bullgar duhej të ndërpritej për shkak të gjyqtarit që u ndoq deri sa u largua nga fusha, pas disa goditjeve nga lojtarët dhe zyrtarët e njëri ekip. Pamje të pabesueshme, por paksa edhe qesharake kanë ardhur nga nivelet e ulëta të futbollit bullgar. Aty shihet një gjyqtar, teksa goditet dhe ndiqet derisa largohet nga fusha, nga lojtarët dhe zyrtarët e…

Source

Lajmet të tjera

Back to top button