Lajmet

Haradinaj tregon nëse AAK merr pjesë në seancën konstituive të Kuvendit më 22 mars

“Po, AAK-ja do të merr pjesë në seancë, është e interesuar të mos humbet kohë në konstituimin e Kuvendit që nënkupton zgjedhjen e kryetarit të Kuvendit, kryesisë së Kuvendit pastaj të komisioneve të trupave punuese”, tha Haradinaj, partia e të cilit në zgjedhjet e 14 shkurtit ka fituar tetë mandate.

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, në pajtueshmëri me Kushtetutën dhe legjislacionin në fuqi, pas certifikimit të rezultateve nga KQZ, ka caktuar datën 22 mars për seancën konstituive të legjislaturës së tetë të Kuvendit të Kosovës, në orën 10:00.

Lajmet të tjera

Back to top button