Lajmet

Abdixhiku: Nuk do të jem kandidat për kryetar të Prishtinës

Ai në Pressing të T7 tha se nuk do të jetë kandidat për të parin e kryeqytetit pasi detyra e tij e vetme tani është të merret me LDK dhe nuk mund të merret me Prishtinën.

“Në momentin që kam vendos me qenë kryetar i LDK-së e kam kuptuar që s’do të jem kandidat për Prishtinë. Jam i përkushtuar vetëm për LDK dhe s’kam detyrë tjetër. Detyra ime është që të merrem me LDK-në. Kjo është detyra ime e vetme, misioni im i vetëm. S’mund të mirrem me qytet, do ta doja shumë, si dëshirë, por është e tejkaluar”, tha Abdixhiku.

 

Lajmet të tjera

Back to top button