Lajmet

Haradinaj: Hapja e ambasadës në Jerusalem hap i rëndësishëm në forcimin e shtetësisë së Kosovës

Ai ka thënë se ky është një hap i rëndësishëm në konsolidimin dhe forcimin e shtetësisë së Kosovës.

‘Hapja e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Jerusalem është një hap i rëndësishëm në konsolidimin dhe forcimin e shtetësisë së Kosovës.

Urime’, ka shkruar Haradinaj në Facebook. /Gazetapress.net/ 

Lajmet të tjera

Back to top button