Lajmet

Kryetari i degës së LDK-së në Gjermani: Abrashi e Rugova komunikuan me ne sa për sy e faqe

Ai ka thënë se janë Arban Abrashi e Haki Rugova, të cilët nuk i mbanë të informuar siç duhet degën e LDK-së në mërgatë, por komunikuan me ta siç tha ai ‘’sa për sy e faqe’’.

”Për komunikim me degë jashtë, janë dy koordinatorë dhe sekretari i përgjithshëm. Këtu çalon problemi pse kemi raporte të mira me anëtarët e kryesisë, dhe kanë një mirëkuptim dhe simpati për qëndrimin tonë, karshi sjelljeve dhe qëndrimeve që kemi mbajtur ndaj tyre”.

”Po, sigurisht që barra kryesore bie Arbanin dhe dy koordinatorët që janë kryetari i Istogut, Haki Rugova dhe Sali Morina, që janë dy koordinatorë për mërgatë që në fakt ne kemi kërkuar që të jetë një koordinator nga mërgata që komunikon me qendrën në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe e njeh problematikën e mërgatës”.

 

Lajmet të tjera

Back to top button