Lajmet nga Rajoni

Lajmi i fundit: Presidenti Meta përplaset me policinë në zyrat e FRD

Presidenti i Republikës është përplasur me policinë e cila me një vendim bashkie ka shkuar të lirojë zyrat e selisë së partisë Fryma e Re Demokratike. Meta ka dalë në mbrojtje të FRD, e renditur me koalicionin opozitar, teksa e ka konsideruar bashkinë bandë.

“Pse dhunoni partinë e opozitës? Dilni përjashta mos krijoni probleme, kaq po ju them se do iu çoj në burg me duart e mia, kaq po iu them”, kanë qenë fjalë e Presidentit.

Presidenti Meta i bëri thirrje kryetarit të Bashkisë Tiranë të heqë dorë nga veprime të tilla. Ndërsa apeloi te Policia e Shtetit dhe Bashkiake të respektojnë ligjin pasi do të përfundojnë si policët e Mubarakut.b.web.

Meta

The post Lajmi i fundit: Presidenti Meta përplaset me policinë në zyrat e FRD appeared first on Gazetapress.net.

Lajmet të tjera

Back to top button