Sport

Gjashtë transferimet që mund të ndryshojnë gjithçka në botën e futbollit

COVID-19 ndikoi masivisht në shpenzimet e transferimeve në vitin 2020 dhe ndërsa ndikimet ekonomike të pandemisë janë ende duke u ndjerë si në futboll ashtu edhe në botën e gjerë, vera e 2021 ka të ngjarë të shohë shumë më shumë lëvizje, me gjashtë lojtarë në veçanti që do ta përcaktojnë të ardhmen në afatin kalimtar veror. Gjashtë lojtarë nga më të mirët e botës pritet ta përcaktojnë fatin e tyre…

Source

Lajmet të tjera

Back to top button