Lajmet

Abdixhiku, Kurtit: Ka ide të zhbërjes së shtetit të Kosovës, ka ide të gabuara

Sipas tij qytetarët duhet ta shohin se prej çka është ai i ndërtuar në politikë.

“Për bindjet e mija idetë e majta janë të dëmshme për Kosovë, idetë e zhbërjes së shtetit të Kosovës janë tërësisht të gabuara”.

”Është platformë politike këtë e kemi të qartë tani po besoj, në qoftë se ka ndonjë parti që e respekton rendin Kushtetues dhe shtetësinë e Kosovës është LDK-ja”.

“Në faktin e ngritjes së republikës së tretë e çështjes së bashkimit kombëtar dhe ndryshimit të rendit kushtetues së Kosovës këto janë deklarata te qarta nuk kam dyshim se këto janë platforma të ndonjë partie tjetër, prandaj i zë si ide të gabuara”.

“Ajo çka i duhet Kosovës është që duhet ta forcojë shtetësinë e saj, ky projekt i Kosovës nuk është i përkohshëm, ai është i përhershëm”.

Lajmet të tjera

Back to top button