KRONIKA E ZEZË

Dështon seanca ndaj Ukë Rugovës, shkak mungesa e avokatit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve, lidhur me skandalin e vizave italiane.

Raportohet se shkak i mosmbajtjes së seancës ishte mungesa e avokatit Besnik Berisha, i cili e mbron të akuzuarin Izet Beqirin, por gjatë ditës së sotme ishte i caktuar diku tjetër.

Në këtë rast akuzohen Ukë Rugova, Astrit Haraqija, Qefser Baholli, Izet Beqiri dhe Florian Petani.

Aktakuza për këtë rast është ngritur para pesë vitesh.

Lajmet të tjera

Back to top button