Showbiz

Deklarata e fortë e Sindit: Ndjenjat i kam tek Murati, por më plotëson Elvisi

Sindi është ende në mëdyshje se cili prej dy djemve që kanë shprehur pëlqim për të ia vlen për të qenë partneri i saj.

Ajo ka pasur takimin e katërt me Muratin, të cilit i ka shprehur disa herë se ka ndjenja për të. Nga ana tjetër, thotë se partneri që e plotëson është Elvisi.

Kjo ka nxitur reagimin e Elvisin, i cili ka treguar se në prapaskena i jep përqafime vazhdimisht dhe këto i tregojnë pëlqimin që ka për këtë.

Ndërsa Murati, i cili është më i ftohtë u ngrit për t’i dhuruar një puthje në faqe Sindit për t’i treguar pëlqimin që ka ndaj saj.

The post Deklarata e fortë e Sindit: Ndjenjat i kam tek Murati, por më plotëson Elvisi appeared first on GazetaPress.

Lajmet të tjera

Back to top button