Lajmet

Haradinaj-Stublla: Kosova kërkon drejtësi ndaj veprave makabre të secilit Gjokiq e çifteve të tij

“Kosova e pavarur e ka marrë drejtësinë në duart e veta, dhe sot e provoi duke dënuar më në fund të tmerrshmin e ‘Kristalit’ në Pejë, Zoran Gjokiq-in”.

“E megjithatë ky dënim vjen vonë, edhe vjen i cunguar. 12 vite janë pak për këtë lloj mostre gjenocidale. Dënimi i një personi të vetëm është pak, për të mos thënë asgjë, për tmerret që i kanë shkaktuar popullit të Kosovës”, ka thënë shefja e diplomacisë kosovare duke shtuar se drejtësia duhet të vijë e plotë.

“Kjo nuk është aspak një fitore, është një moment thirrjeje për të vënë drejtësinë e munguar në vend. Kosova kërkon drejtësi ndaj veprave makabre të secilit Gjokiq e çifteve të tij”.

“Koha ka ardhur për drejtësi të plotë dhe përfundimtare për luftën e Kosovës!”, ka thënë ajo.

Lajmet të tjera

Back to top button