Lajmet

Mustafa: Sjellja e Bulliqit është banditeske, e tregon karakterin e Vetëvendosjes

Ai këtë sulm e ka konsideruar si sulm banditesk.

“Sjellje banditeske të njerëzve që presin nesër ta marrin të gjithë pushtetin. Pra, sipas logjikës së tyre, ata munden me rrah, me arrestu dhe ta kapin shtetin, sepse po kërkojnë ta marrin pushtetin absolut”, ka thënë Mustafa në RTK.

Sipas tij, nuk ka demokraci në ato vende nëse bëhet siç po thotë Vetëvendosje.

“Vet fakti se ata kërkojnë krejt dhe drejt dhe atë pushtet ta drejtojnë se si dojnë vet”, tha Mustafa, duke shtuar se “Bulliqi edhe e rrahu njerin edhe mashtroi se nuk e ka rrahur”.

“Leksioni në Podujevë flet për natyrën dhe karakterin e atyre që nesër presin ta marrin pushtetin”, ka thënë kryetari i LDK-së.

Lajmet të tjera

Back to top button