Lajmet

Miftaraj: Përveç çkapjes, Kosova ka nevojë për një program të menaxhimit të frustrimit

Miftaraj, me anë të ‘Facebook’ -ut, ka thënë se këto dy fenomene kanë nevojë për trajtim institucional.

Postimi i plotë:

Perpos çkapjes se sistemit Kosova ka nevoje te menjehershme edhe per nje program per menaxhim te zemerimit dhe frustrimit.

Zemerimi dhe frustrimi i akumuluar me vite ka nevoje per trajtim institucional. /Gazetapress.net/ 

Lajmet të tjera

Back to top button