Sport

Lionel Messi lë prapa Ronaldon, shpallet lojtari më i mirë në botë për dekadën e fundit

Federata Ndërkombëtare e Futbollit për Histori dhe Statistika (IFFHS) ka shpallur Lionel Messi si lojtarin më të mirë të dekadës (2011-2020). Anëtarët e IFFHS nga 150 shtete të botës kanë votuar për lojtarin më të mire të dekadës për çdo kontinent, gjithashtu edhe për botë. Dhe lojtari më i mirë në botë për dekadën e fundit (2011-20) është zgjedhur Lionel Messi, i cili la prapa rivalin e tij…

Source

The post Lionel Messi lë prapa Ronaldon, shpallet lojtari më i mirë në botë për dekadën e fundit appeared first on Gazeta Press.

Lajmet të tjera

Back to top button