Lajmet

Limaj pas letrës së Biden: Serbia ta njohë Kosovën, por jo me kushtin e heshtjes dhe me mohimin e gjenocidit

Tani, sipas Limajt është radha e jonë dhe duhet të zgjedhim udhëheqës të denjë, që do të luftojnë për interesin tonë nacional në luftën diolomatike që po na pret.

Postimi i plotë:

Mirëpres letrën e Presidetit Biden që kërkon nga Vuçiq pranimin e Pavarësisë së Kosovës.

Tani është radha jonë. Ne na duhet që të zgjedhim udhëheqës të denjë, që do të luftojnë për interesin tonë nacional në luftën diolomatike që po na pret.

Serbia duhet ta njohë Kosovën, por jo me kushtin e heshtjes dhe me mohimin e gjenocidit. /Gazetapress.net/ 

Lajmet të tjera

Back to top button