Tmerr në Prishtinë! Ngrihet një person në lagjen “Dardania”
LAJME — January 11, 2017 at 5:07 am

Tmerr në Prishtinë! Ngrihet një person në lagjen “Dardania”

0
Një person në lagjen “Dardania” është ngrirë nga i ftofti dhe ka kërkuar ndihmë mjekësore, shkruan Botapress.

Për gazetarin e Botapress kalimtarët e rastit kanë thënë që ky qytetar është ngrirë nga i ftofti dhe gjendja e tij është shumë e rëndë. Në vendin e ngjarjes ka mbërritur dhe ambulanca dhe i ka ofruar ndihmën këtij qytetari në lagjen “Dardania” në Prishtinë.
1