Shëroi kancerin Për tetë muaj në zorrë të trashë, mjekët mbetën të habitur..!!
LIFE — December 29, 2016 at 7:52 pm

Shëroi kancerin Për tetë muaj në zorrë të trashë, mjekët mbetën të habitur..!!

E nn Cameron, autore e 15 librave për fëmijë, kishte shëruar kancerin në fazën e përparuar, duke konsumuar lëng nga karota. Ajo thekson: ”Nga përvoja personale e di se karota shëron kancerin, pa kimioterapi, rrezatim dhe ndryshimeve të tjera në ushqim”. Më 6 qershor 2012 i ishte hequr tumori nga zorra e trashë dhe deri më 9 nëntor ndihej mirë,raporton Gazeta Kosova Sot.
0
Pas kësaj, në kontrollin rutinor ishte vërejtur metastazë në mushkëri. I ishin thënë se nuk jeton më gjatë se 2 deri 3 vjet. Shërimi i saj kishte filluar më 17 nëntor, kur kishte gjetur një artikull, i cili kishte dëshmuar se si kanceri mund të shërohet me konsumimin e lëngut nga 2.5 kg karota, për çdo ditë. Enn kishte refuzuar të shkonte në kimioterapi dhe të marrë ilaçe.

Kishte konsumuar vetëm lëng të karotës. Nuk kishte hequr dorë as nga ushqimet e preferuara, madje as nga akullorja, por karota ishte shndërruar në ushqimin e saj kryesor. Rezultati përfundimtar ishte i dukshëm që pas tetë muajve. Në kontrolle nuk ishte vërejtur as një prani e kancerit. Ajo ishte shëruar pa kimioterapi dhe pa ilaçe konvencionale.