Rrëfimi i zyrtarit të Ferizajt: Me 10 euro kënaqem me femrën në motel
KRONIKE — January 3, 2017 at 3:46 pm

Rrëfimi i zyrtarit të Ferizajt: Me 10 euro kënaqem me femrën në motel

1
“Motelet e seksit” janë shtuar aq shumë vitet e fundit në Kosovë, sa mediat flasin për një industri të vërtetë që iu mundëson klientëve privatësi të plotë, pasi nuk kërkojnë identitetin e tyre, shkruan gazeta “Zeri”.

Gazeta sjell historinë e një zyrtari që kohën e pushimit në punë zgjedh ta kalojë në një nga këto motele me të dashurën, që e ka njohur para disa muajsh. “E kemi gjetur një vend të mirë atje, rrugës për në Ferizaj…”, thotë ai.

“Këto motelet na shpëtuan. Me 10 euro e ke në dispozicion për disa orë. Dhe nuk bëhesh telash me ta lëshu banesën askush. Baheshim telash duke shku nëpër dosta e studenta”, rrëfen më tej zyrtari.