Nëse çdo ditë pini një gotë çaj të gjelbër, ja çfarë ndodh me trupin
LIFE — December 26, 2016 at 2:12 am

Nëse çdo ditë pini një gotë çaj të gjelbër, ja çfarë ndodh me trupin

Shumica e njerëzve e dinë se çaji i gjelbër është cilësor dhe ofron veti të dobishme për organizmin e njeriut,transmeton gazeta Kosova Sot.
0
DO TË KENI MË SHUMË ENERGJI

Sikurse edhe kafeina, edhe çaji i gjelbër mundet t’jua shtojë nivelin e energjisë, por dallimi qëndron se më pas nuk do të ndjeni plogështi.

DO TË JENI MË TË RELAKSUAR

Substanca në çajin e gjelbër, e cila quhet “EGCG”, është treguar se shton nivelin e qetësisë dhe pakëson stresin.

PËRMIRËSON KUJTESËN

Thënë shkurt, një gotë çaj i gjelbër në ditë, mundet të shtojë funksionimin e trurit. Po ashtu, parandalon demencën.