Me këtë aplikacion mund të fitohen para duke ecur
TECH — August 26, 2016 at 3:42 pm

Me këtë aplikacion mund të fitohen para duke ecur

0
Duke filluar që sot mund të fitoni para duke bërë diçka që e bën gjithmonë natyralisht si për shembull të ecni.

Falë aplikacionit Sweatcoin, hapat tuaj tani vlejnë më shumë dhe mund të përkthehen në para. Programi i ndjek hapat tuaj në qytet dhe i kthen ato në digjitale. Për çdo 1000 hapa ju fitoni 0.95 SWC apo Sweatcoin të cilat mund t’i konvertoni në para reale ose t’i përdorni për shërbimet e app store.

Image

Bashkëngjitur kësaj aplikacioni ofron edhe kurse për yoga, veshje sërfi, apo mundësinë që paratë virtuale që fitoni t’i dhuroni për bamirësi.

Të parët që e provojnë këtë aplikacion janë Amerika dhe Britania e Madhe, pastaj ai do të përhapet edhe në vendet e tjera të botës.