Labi, ky njeri i madh – Shkon e viziton djaloshin e sëmurë, por ja çka i tha nëna e tij..
VIDEO — January 12, 2017 at 4:48 am

Labi, ky njeri i madh – Shkon e viziton djaloshin e sëmurë, por ja çka i tha nëna e tij..

Labinot Tahiri, çdo ditë e më shumë po i pushton zemrat e shqiptarëve me gjestet e tij humane. Humaniteti i madh i tij, po vazhdon, ai po ndihmon njerëzit me ndihmën e tij dhe ndihmën e të tjerëve.

Ai po mbledhë para për ndihmë, por ai ka një adresë dhe një falënderues, duke thënë se zoti është ai, të cilit i falënderohet.

Por, gjatë vizitës, nuk ka munguar as urimi i nënës së tre vjeçarit i cili është gjendje të rëndë. Ajo ka uruar Labin, duke i dëshiruar çdo të mirë në jetë/Gazeta NewBorn
0