KUJDES! Shiko cfar ftohti ka kapur Kosovën…
LAJME — January 9, 2017 at 9:13 pm

KUJDES! Shiko cfar ftohti ka kapur Kosovën…

Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se për shkak të të reshurave të mëdha ka vështirësi të lëvizjes dhe vërshime në disa lagje në kryeqytet.
0
“Për momentin situata më e keqe paraqitet në rrugën “Nazim Gafurri” , “Rrugën B”, te banesat e bardha në Breg të Diellit, rrugën “Lidhja e Prizrenit” në Tophane, Kolovicë etj.”, ka shkruar Dardan Sejdiu, në profilin e tij në Facebook.

Sipas tij, ekipet e Drejtorisë së Inspeksionit dhe të Drejtorisë së Shërbimeve Publike së bashku me të gjitha pesë kompanitë janë në terren e poashtu edhe ekipet e zjarrëfikësve, duke ndihmuar në hapjen e rrugëve dhe sanimin e problemeve të tjera.

“Për çdo vështirësi qytetarët duhet të lajmërojnë Qendrën e Thirrjeve, ndërsa të gjithe qytetarët udhëzohen të reduktojnë lëvizjet nëpër qytet përveq në raste urgjente. Komuna do të njoftojë për detaje në orët në vijim. Numrat për Qendrën e Thirrjeve janë: 0800 12233 dhe 0800 12244”, thotë Sejdiu. /Telegrafi/