SHOW BIZ — January 9, 2017 at 4:39 am

Kjo që e bën Milaim Zeka e Mihrije Braha është e mahnitshme..!!

loading...


Shikoni si e kallin atmosferën Milaim Zeka, Mihrije Braha, Rasim Thaqi Cima dhe Qumili.
0

Lexo edhe:  Prekëse: Ja për çka përgaditej Ergi Dini, pak orë para vdekjes (Foto)