Ja si e këndojnë shqip ushtarët zviceranë këngën e “Selman Kadrisë”
VIDEO — January 11, 2017 at 8:39 pm

Ja si e këndojnë shqip ushtarët zviceranë këngën e “Selman Kadrisë”


Ushtarët zviceranë me origjinë shqiptare me krenari e bartin uniformën e ushtrisë zvicerane. Krenaria e këtyre të rinjve me uniforme te armatës zvicerane dhe qe janë me origjine shqiptare dëshmohet edhe nga kjo video e siguruar nga agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ku ata ja thonë piskame këngës shqipe ne një pizgauer.
0