Ja çfarë thotë Labi për arrestimin e Ramush Haradinajt
SHOW BIZ — January 5, 2017 at 1:13 am

Ja çfarë thotë Labi për arrestimin e Ramush Haradinajt


Edhe këngëtari Labinot Tahiri ka një reagim mjaft të ashpër ndaj arrëstimit të Ramush Haradinajt.

Ai në rrjetin social Facebook ka thënë se nesë nuk lirohet Haradinaj do të organizohen protesta dhe do të thërras popullin që të dalin në protestë njësoj sikurse për rastin e Jabllanovicit.

Lexo të plotë shkrimin e tij:

Tradhetiaa e botës ndaj heronjeve tanë nuk ka të ndalur!
Deri kurë o populli ynë të arrestohen ata që dhanë gjithqka për këtë atdhe!
O Ramush TRIMI, e pastrove luftën e UÇK-s, e dorzove edhe Kryeministrinë vetëm për ti treguar Botës se edhe pasardhsit tuaj te vriten e të arrestohen, ne kemi berë luften e drejtë dhe gjithnje do të jemi tê tillë.
Kjo është Evropaa për të cilën është munduar të ua hup primatin atyre të vdekurve e të gjallëve që bënë pêr ketë vend e për këtë atdhe!
Hala ua plotsojnë qefet Serbisë…..
Nese nuk lirohet RAMUSH HARADINAJ, kush do që organizon Protesta do ta thras popullatën që të dalim në protesta sikurse nē rastin e Jabllonovicit.
Çka do qe eshte e demshmee për vendin te ngrihemiiiii ne këmbë se duan të na poshtrojnë të gjithve permes aleatëve të tyre Serbia.
Me vjen keq për kêtê qo po iu ndodh veteranëve.
Mjerë Shteti ynë [😔]
Edhe këngëtari Labinot Tahiri ka një reagim mjaft të ashpër ndaj arrëstimit të Ramush Haradinajt.
Ai në rrjetin social Facebook ka thënë se nesë nuk lirohet Haradinaj do të organizohen protesta dhe do të thërras popullin që të dalin në protestë njësoj sikurse për rastin e Jabllanovicit.
Lexo të plotë shkrimin e tij:
Tradhetiaa e botës ndaj heronjeve tanë nuk ka të ndalur!
Deri kurë o populli ynë të arrestohen ata që dhanë gjithqka për këtë atdhe!
O Ramush TRIMI, e pastrove luftën e UÇK-s, e dorzove edhe Kryeministrinë vetëm për ti treguar Botës se edhe pasardhsit tuaj te vriten e të arrestohen, ne kemi berë luften e drejtë dhe gjithnje do të jemi tê tillë.
Kjo është Evropaa për të cilën është munduar të ua hup primatin atyre të vdekurve e të gjallëve që bënë pêr ketë vend e për këtë atdhe!
Hala ua plotsojnë qefet Serbisë…..
Nese nuk lirohet RAMUSH HARADINAJ, kush do që organizon Protesta do ta thras popullatën që të dalim në protesta sikurse nē rastin e Jabllonovicit.
Çka do qe eshte e demshmee për vendin te ngrihemiiiii ne këmbë se duan të na poshtrojnë të gjithve permes aleatëve të tyre Serbia.
Me vjen keq për kêtê qo po iu ndodh veteranëve.