Ilaçi që bën çudinë për venat e zgjeruara
LIFE — January 9, 2017 at 10:19 pm

Ilaçi që bën çudinë për venat e zgjeruara

0
Kur flasim për këmbët, kujtojmë lëkurën e thatë dhe thembrat e pëlcitura që janë problemi më i shpeshtë. Këpucët jo të përshtatshme, mungesa e kujdesit, ushqimi i dëmshëm dhe mungesa e lagështisë në lëkurë janë shkaktarët më të mëdhenj për këto probleme, transmeton gazeta Kosova Sot.

Për çudi, ilaçi me tre përbërës zgjidh problemet tuaja që i kemi përmendur më lart, madje edhe problemet e venave të zgjeruara dhe shërimin e tyre: Udhëzimet Përgatitni përzierjen prej 250 ml alkool mjekësor prej 70 për qind dhe 10 tableta aspirinë të shtypura dhe një lugë kurkumë dhe të qëndrojë një apo dy ditë. Çdo natë me përzierjen lyeni këmbët dhe i mbështillni me pambuk apo folie plastike dhe mbathini çorapë. E mbani gjatë natës.