Hiti i rrallës nga Besarta, Kujdes lotët..!!
SHOW BIZ — January 11, 2017 at 4:31 am

Hiti i rrallës nga Besarta, Kujdes lotët..!!


Vushtrriasja Besarta Sejdiu, ka debutuar në skenën muzikore me këngën e parë të saj të titulluar “Ajo”.

Kjo këngë që ngjason me një baladë dhe që përcillet me performancë nga Besarta, është premtuese si e tillë dhe vlen të ndëgjohet.
0