Goli i ligës së tetë gjermane që po çmend të gjithë (Video)
SPORT — October 15, 2016 at 3:38 am

Goli i ligës së tetë gjermane që po çmend të gjithë (Video)


Amir Mohra nuk e kishte besuar se do të bëhej i famshëm kur shënoi një gol shumë të bukur për skuadrën e tij.

Ai goditi një top nga 30 metra dhe qëlloi pingulen, ndërsa me topin e kthyer gjuajti edhe një herë fuqishëm duke e lënë portierin në gjumë.

Goli i tij ka bërë gjiron në botë, pasi realisht është shumë i bukur edhe pse është shënuar nga një amator.

Mora luan me Ligën e tetë gjermane me skuadrën BFC Tur Abdin.
0